• english
  • romana
  • Selecteaza limba:  
Transfer de bani in tara si strainatate

Smith&Smith - Transfer de Bani

Muncitori Romani in stainatate
NU metodelor ilegale de a trimite bani!

A trimite ilegali bani înseamna ca:
  • banii pot fi confiscati la vama;
  • în cazul unui litigiu, aveti sanse minime de a va recupera banii;
  • nu aveti o dovada legala a trimiterii lor;
  • costurile sunt de cele mai multe ori mai mari datorita riscurilor asumate de persoanele care comit ilegalitati;
Serviciile de transfer de bani legale, autorizate de Banca Nationala a României, sunt sigure, rapide si eficiente!

Transfer de bani


Prin Smith&Smith poti trimite bani cash, în Euro sau USD, la o locatie Smith&Smith, direct într-un cont deschis la unul dintre agentii nostri BCR sau oriunde în cele 191 de tari în care suntem prezenti prin intermediul partenerilor externi, prestatori de servicii de plata. Pentru a efectua un transfer de bani trebuie sa urmati doar pasii urmatori:
1. Depunatorul se prezinta la unul din partenerii Smith&Smith din tara în care se afla, pentru a trimite banii acasa.
2. Comunica operatorului datele destinatarului (nume, adresa) si alege locatia unde doreste ca destinatarul sa primeasca banii. Depune banii împreuna cu comisionul aferent transferului primind în schimb dovada scrisa a tranzactiei (chitanta) si codul unic de identificare al tranzactiei.
3. Depunatorul comunica destinatarului suma trimisa si locatia la care trebuie sa se prezinte pentru a ridica banii si codul unic de identificare al tranzactiei.
4. Destinatarul se prezinta la locatia indicata cu buletinul de identitate (CI sau BI) si codul unic de identificare al tranzactiei.
5. Destinatarul ridica banii în valuta indicata de catre depunator (EURO sau USD), fara sa plateasca niciun comision.
Smith&Smith face posibil transferul de bani intre persoane fizice:
- trimiteri de bani în EURO, USD si LEI
- plati în EURO, USD si LEI

La nivel national detinem 42 puncte de lucru Smith&Smith de unde puteti primi sau trimite bani în strainatate. Totodata, serviciile noastre sunt prezente în cadrul BCR, în toate cele aproximativ 650 sucursale, în cadrul Romanian International Bank cu aproximativ 40 sucursale si, de asemenea, in Victoria Bank cu 70 de unitati.
Pentru a primi banii, nu trebuie sa completati niciun formular. Doar cu un act de identitate si codul unic de identificare al tranzactiei va prezentati la un punct de lucru al Smith&Smith sau la unul dintre agentii nostri, orice sucursala sau agentie BCR sau RIB unde, în câteva minute, primiti banii. În cazul în care banii vor fi ridicati din Republica Moldova trebuie sa va prezentati la orice sucursala sau agentie a agentului nostru, Victoriabank.

Pentru a trimite bani, trebuie sa mergeti cu un act de identitate, banii de transferat si comisionul la un partener din tara unde va aflati si sa specificati ca vreti sa trimiteti bani prin Smith&Smith. Veti primi în schimb o chitanta, codul unic de identificare tranzactiei si locatia unde beneficiarul trebuie sa se prezinte pentru a-si ridica banii. Apoi, mai trebuie doar sa luati legatura cu destinatarul si sa-i comunicati aceste date (locatia de plata si codul unic de identificare al tranzactiei).
Parteneri

Small World