• english
 • romana
 • Selecteaza limba:  
Transfer de bani in tara si strainatate

Coinstar Money Transfer ® isi mareste reteaua de agenti de transfer de bani in Romania

Sambata, 30 Mai 2009
Începând cu luna mai a acestui an, serviciul rapid de transfer de bani prin Coinstar este disponibili la birourile Smith&Smith din România.

Coinstar Money Transfer ® (CMT) este unul din liderii mondiali de pe piaţa transferurilor de bani, fiind prezent în 150 de ţări, în peste 30.000 de locaţii.
Transferul de bani prin Coinstar este rapid şi sigur, iar comisioanele sunt accesibile tuturor, ceea ce face ca tot mai mulţi români care lucrează în străinătate, să folosească acest serviciu pentru a trimite acasă banii economisiţi.

Avantaje:

 • Banii trimişi ajung instantaneu în România printr-un transfer electronic securizat al datelor;
 • Comisioanele de transfer de bani sunt mici;
 • Oferte speciale la transferurile de bani către România;
 • Reţea extinsă de birouri în România şi în străinătate;


Cum se efectuează un transfer de bani prin Coinstar:

 • Mergi la cel mai apropiat agent Coinstar cu actul tău de identitate;
 • Comunică operatorului datele beneficiarului (nume, prenume);
 • Depune banii împreună şi comisionul aferent transferului;
 • Vei primi în schimb chitanţă şi codul CMT;
 • Comunică codul CMT beneficiarului din România.

Beneficiarul se prezintă cu buletinul şi cu codul CMT la orice birou Smith&Smith din România pentru a-şi ridica banii, fără să plătească vreun comision.
Smith&Smith deţine în prezent 31 de locaţii specializate în transferul de bani, în principalele oraşe ale ţării. Toate birourile sunt deschise în cursul săptămânii de la ora 10.00 la 18.00 iar sâmbăta de la 10.00 la 12.00 şi garantează plata imediată a banilor transferaţi prin Coinstar Money Transfer.

“Suntem încântaţi de această colaborare prin care Coinstar îşi extinde reţeaua de agenţi în România. În acelaşi timp, ne concentrăm forţele pentru a ne dezvolta reţeaua şi în străinătate, în special în ţările cu mari comunităţi de români. Chiar în aceste luni se desfăşoară un program de atragere de noi agenţi de transfer de bani în Italia”, spune Alfonso Grassopoulos, Director Regional Coinstar Money Transfer Ltd.

“De asemenea, scopul nostru este să oferim cel mai bun mod de a transfera bani în România şi să fim alături de comunităţile româneşti din Italia, oferindu-le suport, sponsorizând diverse evenimente şi oferind asistenţa de care au nevoie pentru a arăta lumii întregi, adevăratele valori ale poporului român”.
Coinstar oferă o modalitate simplă şi ieftină de a trimite bani oriunde în lume. Acest serviciu răspunde nevoilor românilor care lucrează în străinătate şi care trimit regulat bani familiei, prietenilor sau pur şi simplu fac economii pe care le trimit în ţară.Românii din Italia au la dispoziţie un număr de telefon gratuit 800-124.878 unde pot afla adresa celui mai apropiat agent Coinstar şi pot cere informaţii legate de oferte speciale de a transfera bani către România.Vezi toate stirile Smith&Smith